szoveg
facebook
youtube
twitter

Gyakornoki program megvalósítása pályázati támogatásból!

 

 

GINOP-5.2.4-16

Ez a pályázat mindkét félnek ideális. Munkavállalónak és munkáltatónak egyaránt. Feltéve, ha... az alkalmazásra kerülő munkavállaló nem múlt el 25 éves, van szakképesítése, nem nappali tagozatos és nem dolgozik, nincs felsőfokú végzettsége és nem áll munkaviszonyban a pályázóval.

A várható támogatott vállalkozások köre elég nagy számú (4-5 ezer!) országos szinten és a pályázat már 1.900.000 Ft-os projekt költségtől beadható. A maximum támogatási összeg 30.000.000 Ft.

A felhívás célja, hogy közvetlenül teremtsünk munkahelyet, illetve, hogy a fiatalok korán munkahelyi tapasztalatot szerezzenek. A foglalkoztatásra nem csak bér- és járulék támogatást kapunk 9 hónapon keresztül, hanem a munkavégzéséhez szükséges eszközöket is beszerezhetjük! A gyakornok munkabére legfeljebb bruttó 200.000 Ft lehet.

Ezen túl elszámolható költség a gyakornokot betanító szakmai kapcsolattartó bére is maximum havi bruttó 75.000 Ft értékben.

A projektben vállalni kell, hogy a gyakornokot 4,5 hónapig tovább foglalkoztattjuk – de ha valamelyik félnek nem vált be, akkor legfeljebb két alkalommal a foglalkoztatott személye megváltozhat.

A projekt megkezdésének időpontját legkésőbb 2018. augusztus 31. napjáig szükséges tervezni. A várható beadás kezdete: 2016. augusztus 1., ami azért elég messze van még ahhoz, hogy időben megtervezzük a projektünket!

További információ, tájékoztatás, felvilágosítás kérhető:

Fortuito Kft

GINOP pályázatok referense – Pék Dorottya

Tel: + 36 30 20 21789

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.