szoveg
facebook
youtube
twitter

Szolgáltatásaink

A mai technológiailag és politikailag gyorsan változó világban a szervezeteknek sokoldalú készségekre és szakértelemre van szüksége ahhoz, hogy projektjeiket sikeresen végigvigyék. A legsikeresebb vállalkozásoknak kultúrákon és tudományterületeken átívelő csapatokra van szükségük, hogy megtalálják a lehető legjobb megoldásokat.

A Fortuito Kft. innovatív-kreatív megközelítéssel reflektál ügyfelei igényeire, szakmailag kiváló minőségű szolgáltatásaival, többek között: pályázat írás, projekt menedzsment, hálózatépítés, tréning, piacelemzés. 

Innovatív szerkezeti struktúrájának köszönhetően a Fortuito Kft. célzott tanácsadási szolgáltatásokat nyújt, mely megkülönbözteti versenytársaitól. 

 

  A Fortuito Kft fő profilja a pályázatírás, melynek tapasztalatait 2003 óta gyűjtjük. A vállalkozás 2009-es alakulása óta a gazdaság számos területén nyújtottunk be saját, illetve külső megbízásból eredő hazai illetve Európai Uniós társfinanszírozású pályázatokat a következő területeken: vállalkozásfejlesztés, ipartelepítés, turizmus, városrehabilitáció, egészségügyi fejlesztések, szociális gazdaság, környezetvédelmi fejlesztések.

A pályázatírási tevékenységünk hozzáadott értéke, hogy ügyfeleinkkel együtt közösen a megvalósítandó projektötlet részletes és fenntartható kidolgozására törekszünk. Benyújtott pályázataink sikerességét referenciáink adják, illetve az, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú, jól működő együttműködést alakítottunk ki, számos ráépülő projekt született így.

A Fortuito Kft klasszikus projektmenedzsment szolgáltatásai alatt ügyfelei igényeinek elemzését és fejlesztési elképzeléseinek megvalósításának támogatását, annak nyomon követését értjük. Teljes körű, integrált megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára a projekt megvalósításának folyamata során. A projektötlet megszületésétől a projektköltségek elszámolásáig végig segítjük annak menedzsmentjét. A projekt megvalósítása során szakmai segítséget nyújtunk számos területen, úgy mint: projektterv kidolgozása, előrehaladási  naplók, projekt előrehaladási jelentések és fenntartási jelentések készítése, jegyzőkönyvvezetés, találkozók moderálása, kommunikációs és disszeminációs terv készítése és végrehajtása, és sok más. Hisszük, hogy a projektmenedzsment kiszervezésével az Ön szervezete pontos, magas minőségű és fenntarható projektet valósít meg

A Fortuito Kft működése során újraértelmezte a hálózatépítés fogalmát, így elkötelezett hívei lettünk a vállalati együttműködések, különböző szervezetek közötti kooperáció menedzsmentjének és megvalósításának. A hálózatépítésben szerzett tapasztalataink klaszterfejlesztésekben, illetve szociális szövetkezetek létrehozásában és működtetésében valósul meg. A projektmenedzsmenthez szorosan kapcsolódó szolgáltatásunkat olyan magánszemélyeknek, illetve szervezeteknek ajánljuk, akik hisznek abban, hogy az azonos gazdasági területen működő szervezetek bizonyos működési területeinek összehangolása már rövid távon is hozzájárulhat a versenyképesség növeléséhez és a piaci pozíciók megerősítéséhez.

A Fortuito Kft. menedzsment szervezete az Észak-Balatoni Térség Környezetipari- és Veszélyeshulladék-kezelő Klaszternek, melynek célja a térség múltbeli ipari vállalkozásai által okozott környezeti szennyeződésének felszámolása, az ipar, a mezőgazdaság és a lakossági hulladék-kibocsájtásából eredő környezetterhelés csökkentése, hozzájárulva ezzel a régióban élők életminőségének javításához.  

A Fortuito Kft. profiljának része a fejlesztési tanácsadás is, melyhez szorosan kapcsolódik BrainFilter elnevezésű szolgáltatásunk. A BrainFilter keretében a cég a piaci és intézményi változásokat folyamatosan nyomon követő, kisebb- nagyobb csoportlétszámokra is formálható, a nemzetközi és hazai támogatási rendszerekkel behatóan foglalkozó,gyakorlat-orientált képzéseket szervez. Ennek részét képezi továbbá különböző szakmai fórumok megvalósítása, melyek célja: a tudásmegosztás, a jó gyakorlatok megosztása, és a kapcsolatépítés.

A Fortuito Kft., mint pályázatíró cég sokféle tapasztalattal, információval rendelkezik a hazai és nemzetközi támogatási rendszerekkel kapcsolatban, erre a szakmai tudásra épül komplex oktatási-képzési szolgáltatása.

 

 

WITE Projekt - Women in Technical Education - Leonardo da Vinci Projekt    

A projekt célja volt, a műszaki oktatás népszerűsítése azoknak a nőknek a körében, akik olyan szakmai tulajdonságokkal rendelkeznek, melyeket a termelő vállalkozásoknál a nagyobb foglalkoztatás céljából hasznosítani tudnak. Az iskolaválasztást a nők körében nagyban befolyásolhatja a képesség, az addig elért eredmények, érdeklődési kör és még sok más tényező. Tény azonban, hogy munkaerőpiaci kereslet és a végzett hallgatók szakképesítése között olyan különbségek vannak, melyekre ez a projekt megoldásokat talált.

A projektben résztvevő partnerországok: Olaszország, Németország, Ausztria, Magyarország, Lengyelország és Hollandia egyes intézményei. Az innovációs eszköz, melyet a német IHK és az osztrák Kremsi Egyetem fejlesztett, az olasz Veneto régió transzferálta és tesztelte.

 

FORTUITO KFT.
8175, Balatonfűzfő 

Felsővillasor 3.

 

 (06) 88 430 149

      info@fortuito.hu      

balatonfzf