Innovációmenedzsment

Innovációmenedzsment

Cégünk szakemberei az innovációmenedzsment szolgáltatások során az emberi kreativitásban rejlő lehetőségekből indulnak ki. Bár az innováció ma már egyre inkább a gép-ember kontextusban értelmezhető, meggyőződésünk, hogy az innovácó alapja egy új ötlet, melynek kiindulópontja a szakember, vagy szakemberek csoportja.
Az az alkotóerő, mely az innovációs folyamatot végigkíséri, az innovációmenedzsment eszközeivel hozzájárulhat, hogy az ötlet gyorsabban piaci termékké fejlődjön.
Innovációmenedzsment tevékenységünk abból az alapvetésből indul ki, hogy manapság a fejlesztési forrásokhoz való hozzájutás egyik előfeltétele, hogy megfogalmazzuk annak innovatív tartalmát. Ehhez azonban az innováció értelmezését kell tisztán látnunk.
A pályázati felhívásokban jártas szakembereink segítségével ügyfeleink számára értelmezzük fejlesztési elképzeléseikhez társítható jelenlegi társadalmi, gazdasági folyamatokat.

Innovációmenedzsment szolgáltatás elemei

Az innovációmenedzsment szolgáltatás alatt továbbá olyan szolgáltatások érhetőek el, mint:
- Innovációs stratégia, innovációs projekt definiálása
- Kutatás-fejlesztés minősítés
- Iparjogvédelem, szerzői jogi védettség megszerzése
- Innovációs projekt szakszerű menedzselése
- Innováció, kutatás-fejlesztés adókedvezményei
- Innovációmenedzsment oktatás

 Miért minket?

Az innováció és projektmenedzsment szolgáltatásunk közötti különbség, hogy utóbbiban a szolgáltatást egyrészt újszerűen közelítjük meg, másrészt ügyfeleink fejlesztési elképzeléseit is más szemszögből vizsgáljuk. Ehhez ismerjük a jelenlegi gazdaságpolitikai irányokat, az innovációban rejlő lehetőségeket, az innovációs pályázati kiírásokat és az innovációs projektek megvalósításához szükséges adminisztratív és koncepcionális szabályokat. Hiszünk az innovatív megközelítés és megvalósítás sikerességében.  

Keressen minket

Elérhet?ségeink

Hírlevél

Iratkozzon fel ?n is

Ha most feliratkozik hírlevelünkre, ingyen küldünk ?nnek egy tájékoztatót a jelenlegi elérhet? pályázatokról