Projektfejlesztés

Pályázatírás

A cég szakértői több, mint 10 éve foglalkoznak hazai és nemzetközi pályázatok előkészítésével és benyújtásával. Minden elképzelés ellenére a pályázatírás egy komplex, a vállalati stratégia szerves részeként kezelendő feladat. Ha egy szervezet pályázat segítségével szeretne bármilyen területen fejelszteni, akkor egyrészt ismernie kell a kiírói stratégiákat, másrészt a pályázat előkészítését, megvalósítását és fenntartását kell beillesztenie a szervezeti stratégiájába. Ez a koncepció, melyet munkáink során követünk. A pályázati feljlesztéseket csak akkor javasoljuk ügyfeleink számára, amennyiben az szolgálja a szervezet piaci érdekeit, valamint talákozik az egyes kiírások által támogatott hosszútávú fejlesztési elképzelésekkel.

Ipari fejlesztések

Pályázatírói tevékenységünk a 2000-es évek közepén kezdődött, így nyomon követtük az Európai fejlesztési stratégiák változásait. A legdinamikusabb és legnagyobb kihívásokat egyben lehetőségeket jelentő pályázati fejlesztések tapaszatalataink szerint mindig az IPARI fejlesztések voltak. A telephelyfejlesztések, eszközbeszerzések, humán-erőforrás fejlesztések a termelő, előállító szektor által közkedvelt pályázati kiírások, gyors megtérüléssel, magas hozzáadott-értékkel. Cégünk számos ipari fejlesztésben működött közre az elmúlt évek során, melyek mind hozzájárultak a szervezetek humánkapacitásainak, illetve bevétel növekedéséhez.

Turisztika

A turisztikai fejlesztések a legkomplexebb pályázati kiírások és fejlesztések. Gyakran teljesen új tevékenység infrastruktúrális fejlesztését célozzák, úgy, hogy a hosszú távú célok eléréséért már a projektötlet megszületésekor dolgozni kell. A turisztikai pályázatok mindig nagy kihívást jelentenek a pályázatíróknak, mert felelős vállalások mellett az iparág gyors változásait is folyamatosan nyomon kell követni. Számos nagyobb és kisebb pályázat született a Forutito Kft-nél, amik a mai napig jól prosperáló vállalkozások akik újabb fejlesztéseket terveznek.

Egyéb

A jó pályázatíró "jolly joker". Értelmezi a pályázati felhívást és legyen szó bármilyen iparág fejlesztéséről, beilleszti a szervezet igényeit a pályázati felhívás által támasztott rövid, közép és hosszú távú feltételekbe. Csapatunkat olyan szakemberekből állítottuk össze, akik nyitottak, innovatívak és rugalmas gondolkodásúak. Munkájuk során ragaszkodnak a szabályok következetes betartásához, határidőkhöz de szem előtt tartják a megbízó piaci érdekeit. 

 Miért minket?

A vállakozás szakemberei összeségében több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek. A pályázati rendszerek, időszakok változtak, azonban mi mindig megtartottuk alapelveinket, mely szerint egy pályázat csak akkor lehet sikeres, ha a fejlesztési ötlet megvalósítása és fenntartása jól kidolgozott. Több, állami és nemzetközi szinten történt struktúrális változáshoz alkalmazkodtunk pályázatírói tevékenységünkkel, mely alapvetően sikeres pályázatok, majd projektek menedzsmentjét és finanszírozását segíti jelenleg is.  

Keressen minket

Elérhet?ségeink

Hírlevél

Iratkozzon fel ?n is

Ha most feliratkozik hírlevelünkre, ingyen küldünk ?nnek egy tájékoztatót a jelenlegi elérhet? pályázatokról