Projektmenedzsment

Pályázati projektmenedzsment

Cégünk szakterülete kezdetben a pályázatírás volt. Az elmúlt években a hangsúly folyamatosan helyeződött át a pályázati projektmenedzsmentre. Számos kihívást jelentő projekt megvalósításán közreműködünk.
A pályázati projektmenedzsment azért más, mint a klasszikus, mert itt az erőforrások szervezését úgy kell sikerre vinni, hogy az egyben megfeleljen az időben jóval előbb megszületett pályázati felhívásnak, illetve az arra benyújtott támogatási kérelemben leírtaknak.
Ez a feladat komplex megközelítést, módszereket és nagyfokú rugalmasságot igényel részünkről, mely egyben az erősségünk is. A jó pályázati projektmenedzser meggyőződésünk szerint szakmai és időbeni elhatárolásoktól függetlenül a projekt céljait úgy segíti megvalósítani, hogy az mind a szervezet, mind a döntéshozók elégedettségét elnyerje annak eredményeivel. 

Hazai projektmenedzsment

A pályázati projektemendzsment tevékenységünk nem minden esetben olyan projektet jelent, melyek pályázati forrásból valósulnak meg, azonban fontos jellemzője ezeknek a projekteknek, hogy mindenképpen külső forrás is kell a megvalósításukhoz. Így az általunk végzett tevékenységeket az idő- és költségkereteken kívül a jogszabályi, fejlesztéspolitikai előírások is meghatározzák..

Nemzetközi projektmenedzsment

Mind hazai, mind európai szinten a projektmenedzsment tevékenységet egyedi, rugalmas, széles látókörrel rendelkező szakembereink végzik, akik magas szintű idegennyelvtudással és proaktív szemlélettel rendelkeznek. Nemzetközi projektjeink többnyire európai konzorciumban valósulnak meg.

 Miért minket?

Elkötelezettek vagyunk a sikeres és fenntartható projektek menedzsmentje mellett. Az ötlet megszületésétől a termék vagy szolgáltatás piaci megjelenéséig kívánjuk menedzselni ügyfeleink projektjeit. Ez azt jelenti, hogy a projektfejlesztés teljes spektrumát le tudják fedni munkatársaink szaktudásukkal az üzleti tervezéstől a marketingig.

Keressen minket

Elérhet?ségeink

Hírlevél

Iratkozzon fel ?n is

Ha most feliratkozik hírlevelünkre, ingyen küldünk ?nnek egy tájékoztatót a jelenlegi elérhet? pályázatokról